top of page

Xerrada Suara


Aquest matí hem escoltat a l'Anna Nicolau, treballadora a la Cooperativa Suara, que ens ha explicat, què és una cooperativa, com es constitueix i, sobretot, què vol dir formar part d'una cooperativa.

Hem après que formar part d'una cooperativa va més enllà de qualsevol feina o remuneració econòmica, significa tots els socis tenen la mateixa importància i són cabdals i que aquesta funciona com un conjunt d'engranatges: si un falla, el mecanisme falla. Així doncs, hem vist que tothom ha de treballar amb constància i dedicació i que la veu o vot de qualsevol serà sempre respectada sota qualsevol circumstància.

Aquesta xerrada ens ha resultat molt útil perquè ens hem fet una idea bastant més clara del què vol dir formar part d’una cooperativa, on el socis són cabdals, i on independenment del teu càrrec la importància de la teva decisió/vot és igual. També hem après les fases que s’hauran de realitzar ara per seguir amb la cooperativa (estatuts, selecció productes, percentatge a destinar a ONGs…). I a més, hem vist que una de les cooperatives més importants de Catalunya és una on tots els membres són tractats equitativament i on, a vegades, la implicació social també és clau de l’èxit.


Entrades recents
bottom of page